U bent hier

Inschrijven

Om mee te kunnen doen aan het NSK indoor kan je je inschrijven via atletiek.nu. Inschrijven is mogelijk vanaf zaterdag 21 januari 2017 om 22:00. Deelname is op volgorde van inschrijving zijn waarbij studenten voorrang hebben op niet-studenten.

Inschrijving voor deelnemers sluit op zondag 5 maart om 23:59 uur. Bij de inschrijving dient een prestatie opgegeven te worden die is behaald tussen 1 oktober 2015 en 5 maart 2017, inclusief de verwijzing naar de website waar deze prestatie te vinden is. ​Het opgeven van een prestatie kan leidt vanzelfsprekend tot het lopen in een betere serie.

Vanaf het moment dat de inschrijving is geopend kan er via atletiek.nu worden gezien welke atleten zich al hebben ingeschreven. Kosteloos uitschrijven is mogelijk tot en met 5 maart 2017.

Hiernaast staat nog een schema waarin overzichtelijk staat aangegeven of je kan deelnemen aan het NSK indoor. Verder staat hieronder het inschrijfregelement beschreven.

 

 

INSCHRIJFREGELEMENT

Deelnemen aan het NSKi kan op twee manieren. Deelnemers uit categorie A krijgen voorrang bij de inschrijving!

A.    Deelname als student, met uitzondering van studenten uit Leiden.

  1. Als student dien je verbonden te zijn aan een Nederlandse universiteit of hbo-instelling, of ben je op 11 maart 2017 niet langer dan één jaar geleden uitgeschreven bij een Nederlandse universiteit of hbo-instelling
  2. Je bent minimaal 16 jaar en maximaal 30 jaar op 11 maart 2017.
  3. Het inschrijfgeld bedraag €7,00 per onderdeel.​*
  4. Als je lid bent van een van de hierna genoemde SAV’s krijg je 14% korting op het totale inschrijfgeld. Het betreft hier de volgende verenigingen: A.S.A.V. Aquila, AV Phoenix, DAV Kronos, ESAV Asterix, GSAV Vitalis, NSAV `t Haasje, TSAV Parcival, Uros, WAV Tartletos.
  5. Indien je geen lid bent van de hierboven genoemde SAV’s krijg je na het eerste onderdeel 14% korting op de andere onderdelen.

* Het is mogelijk om je tot en met 5 maart kosteloos uit te schrijven.

B.    Deelname buiten mededingen. Let op, deze regeling geldt ook voor studenten uit Leiden.

  1. ​Je bent minimaal 16 jaar en maximaal 30 jaar op 11 maart 2017.
  2. Het inschrijfgeld bedraag €7,50 per onderdeel.​*
  3. Na het eerste onderdeel krijg je 14% korting op de andere onderdelen.