U bent hier

Lustrumdag

Afgelopen zaterdag was het tijd voor de afsluitende activiteit van het 8ee lustrum der NSAV ’t Haasje: de Lustrumdag! Met een flinke opkomst van Haasjes en oud-Haasjes en een dagvullend programma was het een erg geslaagde dag.

Rond het middaguur kwam de meute bijeen in het clubhuis van Nijmegen Atletiek, waar de commissie voor een ‘lopend’ (dit vonden sommige mensen grappig) buffet had gezorgd. Het viel mij al gauw op dat er een duidelijke afscheiding was tussen de huidige leden en de oud-leden. Gelukkig had de commissie dat voorzien en daar een oplossing voor bedacht door tijdens het aansluitende spel groepjes te maken met een mooie mix tussen Haasjes en oud-leden.

Na de lunch vond er namelijk een heuse speurtocht plaats met als ultieme doel het vinden van de kluis. Deze kon overal in Nijmegen liggen. Gelukkig kreeg elk groepje een kaartje mee met daarop de punten waar hints over de locatie van de kluis te vinden waren. Zo gingen groepjes op zoek rondom het SSHN-complex Vossenveld, vonden zij hint tussen de wortels in de Albert Heijn, zochten zij het Goffertpark af en waagden zij hun leven om het parkje op het Keizer Karelplein te bereiken.

Na het spel was het tijd voor het diner, dat plaatsvond bij STOOM, in het altijd mooie Honigcomplex. Daar werd het lustrumboek en het enige echte Haasje-kaartspel uitgedeeld.

Afsluitend vond het Lustrumfeest plaats in Café de Vier Heren. Daar trad de Lustrumband op, die na maandenlang repeteren het café op z’n kop zette. Hoogtepunt was misschien nog wel de saxofoon-solo van Tonnie, die nauwelijks boven de aanmoedigingen van de Haasjes uit kon komen. Na het optreden draaide de DJ het geluid goed open en werd er tot in de late uurtjes gefeest.

Bedankt Lustrumcommissie voor deze feestelijke afsluiting van het 8e Lustrum der NSAV ’t Haasje!

Kijk vooral de foto’s na via https://haasjeatletiek.nl/node/3057?page=0%2C0.