U bent hier

Wedstrijdinformatie

Om het NSK indoor in de goede banen te kunnen leiden is hiervoor een wedstrijdregelement opgesteld welke gedurende de wedstrijd dag en tijdens de inschrijvingen zal gelden. Het wedstrijdregelement van het NSK indoor is hier te vinden. Om je in te schrijven voor deze wedstrijd dien je naar deze site te gaan. Inschrijf informatie over deze wedstrijd is te vinden op deze site onder het kopje "inschrijven".

WEDSTRIJDDAG

​Op de wedstrijddag zelf kunnen de startnummers worden opgehaald bij de inschrijftafel / meldbureau. Ophalen van de startnummers kan tot 60 minuten voor aanvang van het onderdeel. Startnummers worden meegegeven op vertoon van de studentenpas en het bewijs van inschrijving.

​AVOND

​Ook dit jaar zal er aansluitend op het NSK indoor een feest plaatsvinden. Onder de woorden van Churandy Martina "Ik ben blij man" gaan we er dit jaar een gezellig en lekker Nederlands feest van maken. Trek allemaal je mooiste, blijste, hollandse outfit aan en gaan met die banaan!

Locatie

​De locatie van het feest is ook dit jaar weer bij de squash in Apeldoorn. De squashbaan is te vinden op de Schoonbroekseweg 1 en ligt op ongeveer 4 km van het Omnisport. Heb je geen vervoer naar het feest of vind je het een beetje te ver lopen? Het is mogelijk om gebruik te maken van de shuttleservice die wij aanbieden.

​Kosten

  • Avondeten €7,50
  • Feest €5,00
  • Overnachting + ontbijt €6,00

Geen atleet of vrijwilliger maar een fanatieke supporter, of besluit je na 5 maart toch naar het feest te gaan? Dat kan! Aanmelden voor het feest kan dan via deze link.